HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

Mikulásputtonyvadászaton az Extrém Szakács

2010.11.12. 21:02 lucullus

Az Extrém Szakács ezúttal a kétnapos Mikulás Puttonyvadászat elnevezésű tájékozódási ralin vesz részt, harmadmagával, a "Tak Mozsno Puttonyt Vadászni" csapattal, 2010. december 4-5-én. A versenyt a 3 TUSA TSE szervezi, amellyel az Extrém Szakács már megjárta a Budapest-Nordkapp ralit, illetve ők írták a III. Jászsági Rali pályáját is. Hogy főzés lesz-e, azt még nem tudjuk, mivel az útvonalat természetesen nem ismerjük, annyit tudunk, hogy Dombóvárott lesz a szállás.

Csatlakozz Te is az évadzáró tájékozódási ralihoz!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr982445215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása