HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

Megvolt a 12. főzés - Paprikás Csirke főtt a Sümegi Művelődési Központban

2010.10.10. 15:48 lucullus

Jelentjük: megvolt a 12. főzés is. Sokáig gondolkodtunk, hogy vajon az "Érdekesebb főzések", avagy a "Hírek" közé kerüljön-e be, végül úgy döntöttünk, hogy az előbbibe megy, mivel kicsit az általunk is kevelt "Gerilla Grill" c. műsor hangulatát idézte. Az Extrém Szakács előadást tartott Sümegen az eddigi főzésekről, aztán Paprikás Csirkét készített a Sümegi Művelődési Központ aulájában, illetve az ott spontán kialakított "étteremben". Az eseményre az Országos Könyvtári Napok keretében került sor, utána pedig meglátogattuk a Ramasetter pincét és Krigler panziót.

További fotók a főzésről:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr302360356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása