HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

Iskolatetejei Paprikás Csirke a III. Jászsági Tájékozódási Ralin

2010.10.30. 16:35 lucullus


Az Extrém Szakács, Turóczi Gábor ezúttal Jászberénybe látogatott (haza), ahol egyrészt Paprikás Csirkét főzött a SZIE Gyakorló Általános Iskola tetején, másrészt a "Tak Mozsno Extrém Szakács Jászság" csapattal részt vett a Beer Team és a 3 TUSA TSE által szervezett III. Jászsági Tájékozódási Ralin.
 

A 13. Paprikás Csirke remekül sikerült, és a csapat is sikeresen teljesítette a mintegy 250 km-es távot a Jászságon belül egy 11 éves Ford Focus kombival.
Az Extrém Szakács már számos helyre eljuttatta egykori iskolájának zászlaját a világban, öregbítve annak hírnevét, emellett kiemelkedő eseménynek tartja a környék kulturális és épített értékeit bemutató III. Jászsági Tájékozódási Ralit is.  A versenyen több mint negyven csapat indított autót 2WD és 4WD kategóriában; a versenyt a Jászberényi Tűzoltóság csapata nyerte.

 
 
További információ: 
 
 
Fotók: 

http://indafoto.hu/lucullus + Facebook oldal
 
Sajtómegjelenések: 

Elite magazin online
Helyilapok.hu
"Csirke fő a suli tetején", Új Néplap 1.
"Paprikás csirke e tetőről", Új Néplap 2.
http://www.szoljon.hu/galerialp/43785
Szoljon.hu
Jászkürt c. lap
GAZDASÁGI RÁDIÓ

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr182342298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása