HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

Konkrét együttműködési lehetőségek

1997.10.24. 22:04 lucullus

Ha Önnek szimpatikus az Extrém Szakács tevékenysége, Ön is elő tudja azt segíteni, hogy a magyar kultúra tovább terjedjen a világban.

Hogyan? 

Erre dolgoztunk ki különböző együttműködési lehetőségeket.

1. Ön az "ötlegazda"

Ön (vagy az Ön vállalata) találja ki, hogy hová menjen az Extrém Szakács legközelebb - és mit főzzön!
Az elmúlt 7 év alatt több, mint 1,500 db médiamegjelenést értünk el, amellyel egyetlen hazai expedíciós- vagy extrém vállalkozás sem vetekedhet. Turóczi Gábor, az Extrém Szakács rendszeresen szerepel a hazai kereskedelmi televíziókban, rádiókban és egyéb médiumokban.

Mivel a forrásaink rendkívül szűkösek, ezért szívesen vesszük a szponzorációt.

Egy konkrét példa az ellenszolgáltatásra: 

- a 2007. évi Góbi-sivatagi expedíciónkról mintegy 400 sajtómegjelenés született; ebből a két fő szponzorunk a megjelenések 60%-70%-ban helyet kapott.Ezt Magyarországon SENKI  nem tudja utánunk csinálni.

2. Élménybeszámoló

Hívja el az Extrém Szakácsot egy izgalmas előadás/élménybeszámoló megtartására. Az elmúlt hét év során mintegy 100 db ilyen előadás került megszervezésre: vállalatoknál, iskolákban, könyvtárakban, csapatépítéseken, kulturális egyesületeknél... Mindenki megtalálhatja a magának való üzenetet, kedves szót.

3. Főzzön Ön is együtt az Extrém Szakáccsal

- akár az Ön vállalatának a székházának a LEGTETEJÉN (mi tényleg megvalósítjuk ezt);
- akár egy közös céges/csapatépítő programon egy korszerű konyhában;
- akár egy céges családi napon.

A menü sokféle lehet - Ön választ. Az elmúlt években multinacionális nagyvállalatok ugyanúgy igénybe vették ezt a szolgáltatást, ahogyan a hazai kis- és közepes vállalkozások is.Az extremitás és az élmény garantált - a verzókat lehet keverni is.

Konkrét ajánlatkérésért kérjük, küldjön mailt az elnokseg@lucullusbt.hu címre!
Információ: +3620 240-8530

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr61472760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása