HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

A levegőben lógó étterem "újgenerációs változata"

2010.10.05. 23:17 lucullus

Azért fél szemmel figyelemmel követem a Dinner in The Sky nevű "levegőben lógó" étterem sorsát, ahol első magyarként volt szerencsém Belgiumban paprikás csirkét főzni, illetve a budapesti premieren tiszteletbeli vendégként részt venni. Nos, Brüsszelben most az történt, hogy felépítették az étterem "újgenerációs változatát", ami azt jelenti, hogy nem egyszerre étkezik mindenki egy asztalnál (amit felhúznak a magasba), hanem kisebb asztaltársaságokra lehet bomolni. Beszarás! Remélem, sikerül egyszer majd egy ilyenen is főzni.

Néhány fotó: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr132348438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása