HTML

Extrém Szakács projekt (2006-2016)

Az "Extrém Szakács" a világ extrém- és jellegzetes helyein Paprikás Csirkét főz a magyar kultúra tiszteletére. Emellett kalandozik és felfedez - itthon és külföldön. Légy Te is részese a folyamatnak! E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu

Fotók

Videók

Partnerek

Hatéves a Lucullus bt - "hivatalosan is" önálló projektben az Extrém Szakács

2009.12.11. 23:46 lucullus


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Örömmel jelentjük, hogy a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület (Lucullus BT) 2009. december 11-én betöltötte a hatodik születésnapjával. A Lucullus BT 6 év alatt 80 nagyszabású vacsorát és több száz egyéni- és céges főzőkurzust szervezett, hogy az ételeken keresztül népszerűsítsék az adott nemzet kultúráját, emellett számos más gasztronómiai programban is szerepet vállalt. Turóczi Gábor, az egyesület elnöke elmondta, hogy tovább fognak menni a megkezdett úton, főleg a FINE DINING stílusú gasztronómia irányába, de a nemzetiségi konyhák feltérképezését is folytatják. Több francia főzőkurzus lesz (az alapoktól a Nouvelle Cousine-ig), lesz magyar- és nemzetközi konyha is, de folytatódnak a nagy kedvencnek számító kínai, olasz, indiai és görög kurzusok is. 

Hivatalosan is bejelentették, hogy az eddigi extrém főzések (Paprikás Csirke az Északi-sarkon, Lánchíd teteje, Kaukázus Rali, Góbi-sivatagstb.) az „Extrém Szakács” elnevezésű önálló projektben folytatódnak, melyekről ezen a blogon lehet olvasni.


További információ:

 Tel: (+36 20) 240-8530

E-mail: elnokseg@lucullusbt.hu
Web: http://lucullus.blog.hu

Extrém Szakács 

Web: http://extremszakacs.blog.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr621627368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása